Cellers Terra i Vins en Alimentaria

Cellers Terra i Vins en Alimentaria

Cellers Terra i Vins va estar present a la Fira de Alimentária del 25 al 28 d’abril de 2016, presentant les noves etiquetes dels vins Flor de Nit Blanc i Rosat.

Tambè vam voler donar a conéixer el nostre nou vi rosat, va ser una de les principals novetats, ja que es tracta d’un vi que sorprén per la seva tonalitat i sabor, aportant un nou model de vi d’aquesta categoria basat en vi de la Provença.

A mès d’aquest nou vi es van presentar la resta de vins ja consolidats com el Clos del Gos i Bruixola , vam voler mostrar que hi ha mes zones vinìcoles dignes de conéixer com ès la Comarca del Matarranya amb el vi Les Roques de Benet.

L’any que esperem tornar a estar presents i poder donar alguna sorpresa mès.

Us hi esperem!

alimentaria2016