Noticies i Esdeveniments

Noticies i Esdeveniments

Si vols estar al dia de tot el que succeeix a Cellers Terra i Vins pots inscriure’t al nostre butlletí i així podrás informar-te de tot alló que esdevè dins la nostra empresa.

__________________________

 

TAST – MARIDATGE A SANT CUGAT DEL VALLÉS

En el restaurant El Celler d’en Medir de Sant Cugat del Vallés on vam maridar el sopar amb els nostres vins Flor de Nit blanc, Clos del Gos, Brùixola i Les Roques de Benet.

I vam acabar amb una sorpresa de Pedro Ximenis.

Molts records a tots

Salut i vi!

www.elcellerdenmedir.cat

cellermedir

__________________________

 

PRESENTANT ELS VINS AMB EL NOSTRES AMICS I COL·LABORADORS DE NOU SUPAME

Una vetllada única en el restaurant Xalloquell de Comarruga on vam maridar el sopar amb els nostres vins Flor de Nit Blanc, Clos del Gos i Brúixola, on molts van trobar en falta el Flor de Nit Rosat que es va acabar aquest mes de setembre.

nousupame

__________________________

FESTA DEL VI DE RUBÌ

Vam visitar la Fira degustaciò dels premis Vinari 2016, Cellers Terra i Vins va col·laborar amb el nostre distribuïdor Mariá Rosás.

fira_rubi

__________________________

BE_BUSINESS

JORNADA D’EMPRENDEDORS AMB VINS DE CELLERS TERRA I VINS

Al auditori de Sant Cugat del Valles organitzat per ESADE.
Grácies a tots pel vostre suport al nostre projecte.

esade

__________________________

TOTOCI LLEIDA

Avui ès torn de Les Roques de Benet 2012 de Cellers Terra i Vins.
Vi negre recomanat per Toni Lara Rojas, sommelier i propietari del L’Estel de la Mercé Restaurant.

Terol existeix? Dons sì, existeix… i tambè els seus vins.
Les Roques de Benet sòn un illot férric, atractiu i transgressor fet de pedra «pinyolenca», que sorgeix de les extenses, abruptes i calcáries muntanyes dels Ports. Tambè ès el nom del vi que tinc el plaer de presentar-vos avui.

Les Roques de Benet ès un vi negre amb criança de la zona del Matarranya, emparat sota la I.G.P. Baix Aragò, zona situada a l’exterm nord-oriental de la provincia de Terol.

El vi es presenta amb un color vermell picota amb rivets blavosos, net i brillant. Aromes clars i concisos de fruita vermella madura, espécies dolces (canyella i vainilla) aportats per la seva criança en bòta de roure francés durant 12 mesos, regaléssia i muntanya baixa. Boca expressiva, exuberant i molt fresca, amb un tanì domat pel pas del temps en ampolla i com llaç decoratiu una molt bona acidesa que enalteix el conjunt.

__________________________

FLOR DE NIT ROSAT

rosat_newsS’ha acabat el nostre vi rosat.

No podem dir si ès una alegria o per contra una pena ja que aquest any deixarem a molta gent amb ganes de gaudir d’aquest vi.

Podem estar molt orgullosos de la gran acceptaciò que ha tingut la nostra nova incorporaciò, Flor de Nit Rosat, tant per tots els nostres distribuïdors com pels restaurants que segueixen confiant en els nostres vins. Especialment a Formentera es pot dir que ha tingut un gran éxit.

__________________________

4ª.
TROBADA DE CELLERS I RESTAURADORS

Hem estat presents en aquesta trobada a Barcelona, presentant els nostres vins, que han agradat moltìssim, ha estat tot un éxit d’assisténcia.

firagastronomic

__________________________

FIRA GASTRONÓMICA

Presentaciò dels nostres vins en una Fira Gastronómica de Castelldefels de la mà del nostre distribuïdor de la zona, Celler Vallés.

cellervalles

__________________________

PRESENTACIÒ A VIC

Hem realitzat la presentaciò de productes en aquest municipi de la comarca d’Osona, situat a la provincia de Barcelona.